Daleke destinacije - TAJLAND

 

TAJLAND, zemlja osmeha, ostvarenih tropskih mitova, šarenih džungli, atraktivnih plemena, pirinčanih polja, velikih kraljevskih gradova, kuhinje harmoničnog ukusa, tradicionalne masaže, sa mostom na reci Kwai. Nekadašnji Sijam, danas Kraljevina Tajland, je država u jugoistočnoj Aziji. Spada u najpoželjniju turističku destinaciju sveta.

Ostrvo PUKET, poznato po nazivu "biser Andamanskog mora", je najveće i najposećenije tajlandsko ostrvo. Nalazi se 862 km južno od Bangkoka, površine 543 km2, okruženo sa 39 manjih ostrvaca. Jedino tajlandsko ostrvo sa statusom provincije. Ime potiče od malajskog izraza za "brdo" dok stari naziv ostrva -Telong, znači "luku". Ostrvo ima veoma zanimljivu istoriju budući da se nalazi na važnom trgovačkom putu između Kine i Indije. Svoj kulturni uticaj na Puketu su ostavili Holanđani, Portugalci, Britanci, Kinezi i Francuzi. Puket ima preko 20 plaža. Najpoznatija plaža Patong je pravo mesto za ljubitelje sportova na vodi, dok istoimeni gradić predstavlja centar noćnog života na ostrvu.

 

Cena aranžmana po osobi 13DANA/10NOĆENJA , u dvokrevetnoj sobi

HOTEL
BANGKOK
PUKET

USLUGA

TIP SOBE

POLAZAK- POVRATAK
29.01-09.02.2020
12DANA/9NOĆENJA

POLAZAK-POVRATAK
05.02-16.02.2020
12DANA/9NOĆENJA

HOTEL  4*
&
AMATA RESORT 3*

ND

STANDARDNA

 

OD 1059

 

OD 1099

ND

STANDARDNA

HOTEL  4*
&
RAMADA PHUKET DEEVANA 4*

ND

STANDARDNA

 

OD 1115

 

OD 1145

ND

DELUXE

HOTEL  4*
&
ANDAMAN BEACH SUITES 4*

ND

STANDARDNA

FIRST MINUTE !!!
OD 1059

FIRST MINUTE !!!
OD 1099

ND

SUPERIOR CITY

HOTEL  4*
&
CHARM RESORT PHUKET 4*

ND

STANDARDNA

FIRST MINUTE !!!
OD 1065

FIRST MINUTE !!!
OD 1095

ND

DELUXE

HOTEL  4*
&
THAVORN BEACH VILLAGE AND SPA5*

ND

STANDARDNA

 

OD 1269

 

OD 1299

ND

HILDSIDE STANDARDNA

Legenda tabele:

ND-nocenje sa doruckom

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

--Avio prevoz na relaciji Beograd-Doha-Bangkok-Puket-Doha-Beograd a dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).

--Avio prevoz na relaciji Bangkok-Puket, sa dozvoljenih maksimalnih 20 kg prtljaga (1 kofer) i 5kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).

--Smeštaj u standardnim sobama u izabranim hotelimaprema tabeli, na bazi 3 noćenja sa doručkomu Bangkoku i 6 noćenja,uslugeprema tabeli,na Puketu.

--Transferi prema programu.

--Asistencija lokalnog vodiča na Tajlandu, na engleskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)

--Troškovi organizacije putovanja.

--U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

--Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazakana Tajlandu.

--Troškovi turističke vize za Tajland sa uslugom viziranja (50 eur po osobi)

--Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.

--IZLAZNA taksa na Tajlandu-ukoliko je plaćanje takse još uvek na snazi (prilikom povratka sa Tajlanda, plaćanje na aerodromu, aerodromskim službama, protivvrednost oko 25 USD po osobi u lokalnoj valuti-Bath)

--Nepomenute usluge.

 

VIZA ZA TAJLAND :

Agencija Nemesis travel d.o.o  posreduje u izradi vize za Tajland.

MINIMUM 15 DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE, potrebno je doneti u agenciju sledeću dokumentaciju:

--Pasoš koji važi još najmanje 6 meseci od datuma povratka sa Tajlanda (neophodno je da u pasošu budu najmanje dve uzastopne prazne strane, jedna naspram druge) i kolor fotografija veličine 4 x 6 cm

--Nosioci turističke vize, prilikom ulaska u zemlju, moraju imati kod sebe novčana sredstva u iznosu od najmanje 20.000 Bahta (oko 510 evra) po osobi ili 40.000 Bahta (oko 1.020 evra) po porodici - u gotovini ili na kreditnoj kartici.

 

 

 

 

USLOVI REZERVACIJE:

--Uplata akontacije najmanje 60% ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 25 dana pre puta.

--Potpisan Ugovor o putovanju (putnik koji ugovara putovanje, potpisuje Ugovor lično u prostorijama agencije ili šalje svojeručno potpisan Ugovor putem elektronske pošte) u roku od najviše 48 sati od rezervacije i uplate akontacije;

--Dostavljena slika strane pasoša sa ličnim podacima (za sve učesnike putovanja), u prostorijama agencije ili putem elektronske pošte, u roku od najviše 48 sati od rezervacije i uplate akontacije;

 

 

PLAĆANJE I USLOVI OTKAZA ZA HOTELE SA SPECIJALNOM PONUDOM

USLOVI PLAĆANJA:

--Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

--Gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.

--Uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.

--Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

 

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN Maldivi:

ZA HOTELE SA SPECIJALNOM PONUDOM

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

--od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.

--od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

--od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 danpre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

 

NAPOMENE

SMEŠTAJ, HOTELSKE USLUGE I PRAVILA - NAPOMENE:

--Cena aranžmana za decu do 12 godina, treću odraslu osobu i jednokrevetnu sobu se dobija na upit.

--Smeštaj dece do 12 godina je u zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe.

--Pomoćni ležaj za odraslu osobu je postojeći ili pomoćni ležaj - manji je od standardnog (na rasklapanje, metalne ili drvene konstrukcije ili fotelja/sofa na rasklapanje).

--Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.

--Veranda je natkrivena ili otkrivena terasa bez ograde u prizemlju smeštajne jedinice.

--Navodi o sadržaju odredjenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

--Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 15h00/ datuma početka smeštaja do 11h30 poslednjeg dana smeštaja, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h00 i poslednjeg dana nakon 11h30 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

--ALL INCLUSIVE ili ULTRA ALL INCLUSIVE podrazumeva usluge po internim hotelskim pravilima. Usluge nisu identične kako u okviru iste destinacije i ste kategorije hotela, tako i u okviru drugih destinacija.

--Detaljne informacije o usluzi all inclusive i ultra all inclusive, kao i radnom vremenu barova i restorana se dobijaju na recepciji hotela.

--Voda iz slavina nije za piće, preporuka je konzumacija flaširane vode (doplata).

--Organizator putovanja ne snosi odgovornost ukoliko jedan ili više sadržaja u hotelu nisu u funkciji usled objektivnih okolnosti, renoviranja i slično.

--Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i propisima; nadležnost lokalnih inspekcijskih organa.

--U hotelima kategorije 3*, 4* ili 5* obaveza je pridržavanja hotelskih pravila i propisa koji, između ostalog, nalažu formalan način oblačenja za vreme obroka. Obavezan je "dress code" za vreme obroka u restoranima svih hotela (zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, kratkim pantalonama, bez obuće)

--Organizator putovanja ne može biti odgovoran, ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u smeštajnim jedinicama i smeštajnom objektu.

--Depozit/Kaucija: Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu. U pojedinim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit/kaucija. Novac se može ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Na kraju boravka prilikom odjave iz hotela (check-out) daje se nalog za povraćaj depozita. Isti može biti umanjen za neplaćene troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Povraćaj depozita u gotovini se vrši prilikom odjave iz hotela, na recepciji. Ukoliko je plaćanje depozita garantovano kreditnom karticom procedura povraćaja sredstava je minimum 15 dana od povratka sa putovanja.

--Pansion (Guesthouse) je nekategorisan smeštajni objekat (u privatnoj kući ili manjoj zgradi) namenjen gostima koji se opredele za ekonomičan (budžet) i skroman smeštaj.

 

 

OPIS HOTELA:

HOTELI NA PUKETU:

Patong Max Value Hotel 2*,

http://patongmaxvaluehotel.com/

Boutique hotel, 900m od gradske plaže Patong Beach (prelaze se ulice), 900m od tržnog centra Jungceylon i poznate ulice Bangla

Road (noćni klubovi, barovi), 35km od aerodroma, 15km od grada Puket. Skroman, budžet hotel, namenjen gostima koji se

opredele za ekonomičan smeštaj. Hotel raspolaže sa 16 soba jednostavnog dekora, ima recepciju, sa trepezarijskim kutkom za

serviranje doručka. Svaka soba ima kupatilo (stajaći tuš bez kabine i zavese), klimu, TV, pristup wifi internetu. Mogućnost doplate

za doručak. Doručak je kontinentalni, na bazi samoposluživanja.

 

The Aim Patong 3*

http://theaimpatong.andakiragroup.com

Hotel se nalazi u blizini mnogobrojnih restorana i prodavnica, (Supermarket Big C 450m, Jungceylon Shopping Center 600m), 450m

od poznate ulice Bangla Roud (šetačka zona tokom večernjih sati sa noćnim barovima i klubovima), 40km od aerodroma, 15km od

grada Puket. Gradska plaža Patong je udaljena 950m (prelaze se ulice). Hotel minimalističkog dizajna, sa konceptom ekonomičnog

smeštaja. Raspolaže sa 72 sobe, ima recepciju, restoran, mali spoljašnji bazen (na poslednjem spratu hotela), bar kraj bazena,

pristup wifi internetu. Svaka soba (malih površina, ukupno do 18m2) ima kupatilo (tuš), centralnu klimu, LCD TV, sef, mini frižider

(mini bar uz doplatu). Doručak je kontinentalni, na bazi samoposluživanja ili serviran.

 

Amata Resort 3*
http://amatapatong.com/

Hotel se nalazi u Patongu, na svega 5 minuta hoda od najbliže plaže, dok je Patong plaža udaljena oko 10 minuta hoda od samog hotela. Tržni centar Jungcejlon kao i trgovačka ulica Bangla strit su takođe na pešačkoj udaljenosti od hotela. Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, bar, terasa, bazen na otvorenom, dečiji bazen, usluge masaže (uz doplatu), peškiri za bazen/plažu, besplatan bežični internet, bankomat, menjačnica, usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu). Sobe su sa kupatilom (T/WC), TV-om, mini barom. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - samoposluživanje

 

Ramada Phuket Deevana 4*
http://www.ramadaphuketdeevana.com/

Nalazi se na oko 1,2km od Bangla Road-a, 1,15km od tržnog centra Jungceylon i na oko 7 minute hoda od najbliže plaže. Gostima su na raspolaganju, recepcija, restoran, bar, terasa, bašta, bazen, dečiji bazen, fitnes centar, usluge masaže (uz doplatu), peškiri za plažu, hidromasažna kada (uz doplatu), spa i velnes centar (uz doplatu), sauna (uz doplatu), besplatan bežični internet, menjačnica. Sobe su sa sopstvenim kupatilom (T/WC), klimom, fenom, sefom, alarmom, telefonom, mini barom, peglom i daskom za peglanje, bežičnim internetom, aparatom za čaj i kafu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - samoposluživanje

 

Swissotel Resort Phuket Patong Beach 4*

www.swissotel.com/hotels/phuket-patong/

Hotel udaljen 350m od gradske plaže Patong (prelazi se ulica), 100m od Hard Rock kafea, 900m od tržnog centra Jungceylon, 1.5km

od supermarketa Big C, 17km od grada Puket, 37km od aerodroma. Irish pub "The Drunken Leprechaun" se nalazi pored glavnog

ulaza u hotel. Hotel raspolaže sa 383 sobe; ima restoran, 2 spoljašnja bazena (manji spoljašnji bazen je na poslednjem spratu

hotela), 4 bara, fitnes, spa centar sa masažom, dečiju igraonicu, više sala za sastanke, pristup wifi internetu (doplata). Svaka soba

ima kupatilo, klimu, TV, DVD, sef, fen za kosu, bade mantil. Doručak je na bazi švedskog stola.

 

Andaman Beach Suites Hotel 4*
http://www.beachsuites.com/

Nalazi se na oko 150 metara od Patong plaže. Na oko 15 minuta hoda od hotela se nalaze i tržni centar Jungceylon i Bangla Road. Hotel sadrži, recepciju, restoran, bar, terasu, bazen, dečiji bazen, fitnes centar, salon lepote, peškire za plažu, besplatan bežični internet. Sobe su sa kupatilom (T/WC), klimom, fenom, TV-om, mini barom i aparatom za čaj i kafu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - samoposluživanje.

 

Charm Resort Phuket 4*
http://thecharmresortphuket.com/

Smešten u Patong zoni na oko 4 minuta hoda od najbliže plaže. Od aerodroma u Puketu je udaljen oko 5 minuta vožnje. Gostima nudi recepciju, restoran, bar, terasu, bazen, dečiji bazen, peškire za plažu, fitnes centar, saunu, besplatan bežični internet. Sobe su sa klimom, kupatilom (T/WC), telefonom, mini barom i čajnom kuhinjom. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - samoposluživanje.

 

Thavorn Beach Village and Spa 5*
http://www.thavornbeachvillage.com/

Nalazi se pored zaliva Nakalaj, na samoj obali. Na oko 10 minuta vožnje od Patonga. Gostima su na raspolaganju privatna plaža, terasa, bašta, bazen, spa centar, ležaljke i suncobrani, peškiri za plažu, fitnes centar, besplatan bežični internet. Sobe su sa klimom, kupatilom (T/WC), TV-om, sefom, fenom, mini barom, bežičnim internetom. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - samoposluživanje.

 

 

NAPOMENE:

--Program je individualan. Rezervacija aranžmana se vrši na upit. Za realizaciju aranžmana je potrebno minimum 2 putnika.

--Rok za rezervaciju aranžmana je minimum 15 dana pre polaska na putovanje.

--Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 3 radna dana od momenta rezervacije i uplate akontacije.

--Promena datuma putovanja, kao i promena smeštajnog objekta, smatra se se otkazom putovanja od strane putnika i podleže troškovima otkaza, prema posebnim uslovima otkaza aranžmana ovog programa

--Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Nemesis travel d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja.

--Broj telefona lokalnog vodiča ili predstavnika ino partnera na destinaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

--Organizator putovanja nije odgovoran u slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga. U tom slučaju ODMAH se obratiti predstavniku aviokompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Damage, odnosno Property Irregularity Report).

--Fakultativni izleti i posete nisu sastavni deo programa putovanja. Organizator putovanja nije odgovoran za kašnjenja, kvalitet organizacije i cenu fakultativnih izleta I poseta - čiji je organizator lokalna agencija na destinaciji. U slučaju primedbi i žalbi ODMAH se obratiti lokalnoj agenciji, organizatoru fakultativnih izleta i poseta.

--Opisi plaža su generalni - ne podrazumevaju deo ulaska u vodu i morsko dno (može biti peščano, stenovito, šljunkovito, sa koralnim grebenom i sl).

--Na destinaciji ne vladaju bolesti epidemioloških razmera, prethodna vakcinacija nije potrebna.

--Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja.

--Turistička viza za TAJLAND, za građane Republike Srbije, u okviru aranžmana, koji putuju putnim ispravama Republike Srbije je potrebna. Dobija se u konzulatu. Neophodno je da pasoš važi minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja, 2 slobodne stranice u pasošu, kao i raspolaganje finansijskim sredstavima neophodnim za period boravka. Potrebno je dostaviti dve fotogradije velicine 4 x 6 cm.

--Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

--U slučajevima da putnici sa sobom nose obimnu fotografsku opremu ili opremu za ronjenje, preporučuje se da o tome unapred obaveste Organizatora putovanja i da pripreme listu opreme sa opisom i serijskim brojevima, kako bi procedura po dolasku na aerodrome kraće trajala. Video zapisi i filmovi moraju da budu prijavljene nadležnim carinskim organima na aerodromu, u cilju dobijanja odobrenja za njihovo unošenje.

 

PROGRAM PUTOVANJA

TAJLAND

BANGKOK+PUKET

12DANA/9NOCENJA

3 noćenja Bangkok + 6 noćenja Puket

 

INDIVIDUALNI POLASCI

Individualni program putovanja:

1. dan BEOGRAD - DOHA - BANGKOK

Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", najkasnije u 09h40 časova. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Dohu u 11h40 (let QR 232). Dolazak u Dohu u 18h45 časova-lokalno vreme. Nastavak putovanja za Bangkok.Poletanje aviona u 20h10 časova-lokalno vreme (let QR 830, prevoznik Qatar Airways).

2. danBANGKOK

Dolazak u Bangkok u 06h55-lokalno vreme. Transfer do hotela. Individualni smeštaj u sobe posle 14h00 časova. Slobodan dan. Noćenje.

3. i 4. dan BANGKOK

Doručak. Slobodni dani za individulna razgledanja i šoping. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta i poseta: Poludnevno panoramsko razgledanja grada (autobus+pešačka tura): Kineska četvrt i hram Wat Traimit sa statuom Bude, u stilu Sukhothai, napravljene od 5,5 tone čistog zlata; "Wat Pho"- poznat i kao "Wat Phra Chetuphon", najstariji i najveći hram u Bangkoku sa statuom Ležećeg ili Naslonjenog Bude koja je u potpunosti prekrivena zlatnim listićima. Statua je dužine 46m i visine 15m; Velika kraljevska palata (Grand Palace) i hram Wat Phra Kaew ("Smaragdni Buda") koji se nalazi unutar kompleksa Velike palate. Hram Smaragdnog Bude je najvažniji i najposećeniji u Bangkoku, sa statuom Bude od žada, visine 66cm. Niko, osim kralja, ne sme se približiti statui, koja je uzdignuta na nekoliko platformi. Tri puta godišnje, kralj lično, vrši ritual presvlačenja Smaragdnog Bude.

Mogućnost organizovanja celodnevnog fakultativnog izleta: "Ploveća pijaca i vrt ruža"ili sličan: poseta lokalnoj farmi i upoznavanje sa procesom dobijanja šećera od kokosa, odlazak do egzotične ploveće pijace Damnoen Saduak, obilazak Vrta ruža i prisustvovanje šou programu. Uveče, mogućnost fakultativnog odlaska na šou program u kabare "Calypso" ili sličan. Noćenja.

5. dan BANGKOK-PUKET

Doručak. Transfer do aerodroma u Bangkoku. Poletanje aviona za Puket u 10h00-lokalno vreme (let PG 275, avio kompanija Bangkok Airways). Dolazak na Puket u 11h30-lokalno vreme. Transfer do izabranog hotela na Puketu, smeštaju sobe posle 15h00-lokalno vreme. Noćenje.

6. - 10. dan PUKET

Slobodni dani za odmor i individulna razgledanja ili mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.Noćenja.

11. dan PUKET - DOHA

Napuštanje soba do 11h00-lokalno vreme. Slobodno vreme do transfera na aerodrom Puket. Poletanje aviona za Dohu u 19h40-lokalno vreme (let QR 841, prevoznik Qatar Airways). Dolazak u Dohu u 23h00-loklano vreme. Čekanje za naredni let u tranzitnoj zoni aerodroma.

12. dan DOHA - BEOGRAD

Nastavak putovanja. Poletanje aviona za Beograd u 06h50-lokalno vreme (let QR 231). Dolazak u Beograd u 10h40.

 

MOLE SE SVI PUTNIICI DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

 

Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 25.01.2019. su sastavni deo ovog programa.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator putovanja ima Polisu osiguranja garancije putovanja za slučaj insolventnosti i radi naknade štete putniku, sa limitom u visini od 300.000,00 €, broj 990000031268, zaključenu dana 25.01.2019. godine koja važi do 25.01.2020. godine sa Triglav osiguranje a.d.o. Beograd, 11070 Novi Beograd, Milutina Milankovica 7a, MB 07082428, PIB 100000555. Centrala: +381 11 33 05 100 ; Fax: +381 1133 05 138 ; E-mail: office@triglav.rs ; Travelland d.o.o., Licenca OTP 204/2010 od 12.02.2010

      

 

Program br 1 važi od 28.11.2019